Fertő tó kikötők

A Fertő tavi strand és környéke ideális kikötő a vízitúrázóknak, strandja remek kikacsolódást ígér a családoknak, kempingje szálláshelyül szolgál a vándoroknak. Az éttermek pedig mindenkit szeretettel és házias, helyi ételspecialitásokkal fogad, legyen szó egyéni vendégekről, vagy baráti társaságokról. Mindezt festői környezetben, a csodálatos Fertő tó varázsával fűszerezve!

Fertőrákosi Kőfejtő

A Fertő nyugati partvidékén, Sopron közelében, Fertőrákoson található Magyarország legszebb lajtamészkő feltárása, a Püspöki Kőfejtőként emlegetett egykori mészkőbánya.
Turisztikai látványosság, népszerű kirándulóhely, a természetjárók kedvelt célpontja, a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeinek egyik színhelye, koncertek és fesztiválok díszlete, amely évről évre turisták tízezreit vonzza Fertőrákosra. A Püspöki Kőfejtő 2001 óta az UNESCO Világörökség része.

Fertődi Eszterházi Kastély

A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható kortörténeti kiállítás Fertőd város fő nevezetessége, Magyarország egyik kiemelkedő turisztikai látnivalója.

Lehet ezt másképp is...

A Fertő tó mint határvíz, az EU csatlakozás óta lehetőséget ad - a jogszabályi feltételek megléte esetén - hogy hajóval, csónakkal, kerékpárral, személygépkocsival az Ausztriához tartozó részek látogatására.
Az ide látogatóknak mindenképpen ajánljuk az itteni kikötők és strandok meglátogatását.

RLAN Internet Távközlési Szolgáltató kft.

http://www.rlan.hu
Telekommunikációs és általános támogató partner.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság

http://www.police.hu/gyor/gyormrfk
Szakmai, műszaki és technikai támogatás

Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság

http://www.police.hu/brfk/dunairk
Állandó partner

Országos Rendőrfőkapitányság - Készenléti Rendőrség Budapest

http://www.police.hu/ugyintezes/szerv/orszagos-rendor-fokapitanysag/keszenleti-rendorseg
Az egyesület működéséhez kapcsolódó műszaki és technikai támogatás.

Magyar Természetjáró Szövetség

http://www.mtsz.org
Természetvédelem, túraszervezés, vízi sportok

TEZOL Bt. - Akku szaküzlet és áruház Győr

http://www.akkuwebaruhaz.hu
Hajózáshoz ajánlott speciális gondozásmentes akkumlátorok

Fertő Tavi Vitorlás Szövetség

http://fvsz.eu
A Fertő tavi hajózás és vízi élet motorja.

RedWater Vizisportok

http://www.redwater.hu
RedWater - Vízi extrém sportok és szabadidős programok Győrben a Mosoni Dunán.
Vállalkozásunk azzal a céllal alakult, hogy azok számára is elérhetővé váljanak a vízi sportok, vízi kalandok, akiknek idejük és energiájuk nem teszi lehetővé, hogy saját felszereléssel hódítsák meg a vizek csodálatos világát.
Lehetőséget biztosítunk.
Győr környéki vizeken, Mosoni Dunán, Dunán motorcsónak kölcsönzésre akár vezetői engedéllyel nem rendelkező vendégeink számára is. Kérés esetén gyorstalpaló tanfolyamunkon bárki elsajátítja a motorcsónak vezetés csínját-bínját. Extrémebb beállítottságú vendégeink wakeboard vagy vízisí kurzusainkon válhatnak a nyári sportok szerelmeseivé. Fánkon vagy banánon utazva egy igazán dögös sporthajó után kezdődnek igazán az élmények gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt!

Rólunk

Ismerje meg egyesületünket, segítse munkánkat és legyen a támogatónk. Várjuk minden vízi ember jelentkezését aki egyetért céljainkal és terveinkkel.

Elérhetőségeink

9400 Sopron
Patak u. 10.
Segélyhívó: (+36 21) 221-01-08
Telefon: (+36 20) 322-12-86
E-mail: info@fertovp.hu