Fertő tó kikötők

A Fertő tavi strand és környéke ideális kikötő a vízitúrázóknak, strandja remek kikacsolódást ígér a családoknak, kempingje szálláshelyül szolgál a vándoroknak. Az éttermek pedig mindenkit szeretettel és házias, helyi ételspecialitásokkal fogad, legyen szó egyéni vendégekről, vagy baráti társaságokról. Mindezt festői környezetben, a csodálatos Fertő tó varázsával fűszerezve!

Fertőrákosi Kőfejtő

A Fertő nyugati partvidékén, Sopron közelében, Fertőrákoson található Magyarország legszebb lajtamészkő feltárása, a Püspöki Kőfejtőként emlegetett egykori mészkőbánya.
Turisztikai látványosság, népszerű kirándulóhely, a természetjárók kedvelt célpontja, a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeinek egyik színhelye, koncertek és fesztiválok díszlete, amely évről évre turisták tízezreit vonzza Fertőrákosra. A Püspöki Kőfejtő 2001 óta az UNESCO Világörökség része.

Fertődi Eszterházi Kastély

A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható kortörténeti kiállítás Fertőd város fő nevezetessége, Magyarország egyik kiemelkedő turisztikai látnivalója.

Lehet ezt másképp is...

A Fertő tó mint határvíz, az EU csatlakozás óta lehetőséget ad - a jogszabályi feltételek megléte esetén - hogy hajóval, csónakkal, kerékpárral, személygépkocsival az Ausztriához tartozó részek látogatására.
Az ide látogatóknak mindenképpen ajánljuk az itteni kikötők és strandok meglátogatását.

MTSZ közgyűlésen vettünk részt


A közgyűlés Garancsi István elnök vezetésével eredményes volt.
A hír dátuma: 2019-05-25 Olvasták: 1291 alkalommal

A Magyar Természetjáró Szövetség (nyilvántartási szám: 01-02-0000049, székhely: 1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 31.) 2019. május 25-én (szombat) 10:30 órától tartja választmányi ülését, melyen egyesületünk is mint tagszervezet részt vett.

A Dürer Rendezvényházban megtartott rendezvény a szövetség tagjai szavatképességhez elegendő, az elnökség teljes számban résztvett.

Napirend:

1. Szóbeli tájékoztató a Szövetség országos központjának elmúlt évi tevékenységéről

2. Az Ellenőrző Testület beszámolója

3. A Szövetség 2018. évi egyszerűsített beszámolójának és közhasznúsági jelentésének elfogadása

4. A Szövetség 2019. évi költségvetési tervének elfogadása

5. Egyebek
Rólunk

Ismerje meg egyesületünket, segítse munkánkat és legyen a támogatónk. Várjuk minden vízi ember jelentkezését aki egyetért céljainkal és terveinkkel.

Elérhetőségeink

9400 Sopron
Patak u. 10.
Segélyhívó: (+36 21) 221-01-08
Telefon: (+36 20) 322-12-86
E-mail: info@fertovp.hu