Fertő tó kikötők

A Fertő tavi strand és környéke ideális kikötő a vízitúrázóknak, strandja remek kikacsolódást ígér a családoknak, kempingje szálláshelyül szolgál a vándoroknak. Az éttermek pedig mindenkit szeretettel és házias, helyi ételspecialitásokkal fogad, legyen szó egyéni vendégekről, vagy baráti társaságokról. Mindezt festői környezetben, a csodálatos Fertő tó varázsával fűszerezve!

Fertőrákosi Kőfejtő

A Fertő nyugati partvidékén, Sopron közelében, Fertőrákoson található Magyarország legszebb lajtamészkő feltárása, a Püspöki Kőfejtőként emlegetett egykori mészkőbánya.
Turisztikai látványosság, népszerű kirándulóhely, a természetjárók kedvelt célpontja, a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeinek egyik színhelye, koncertek és fesztiválok díszlete, amely évről évre turisták tízezreit vonzza Fertőrákosra. A Püspöki Kőfejtő 2001 óta az UNESCO Világörökség része.

Fertődi Eszterházi Kastély

A fertődi Esterházy-kastély épületegyüttese és a benne látható kortörténeti kiállítás Fertőd város fő nevezetessége, Magyarország egyik kiemelkedő turisztikai látnivalója.

Lehet ezt másképp is...

A Fertő tó mint határvíz, az EU csatlakozás óta lehetőséget ad - a jogszabályi feltételek megléte esetén - hogy hajóval, csónakkal, kerékpárral, személygépkocsival az Ausztriához tartozó részek látogatására.
Az ide látogatóknak mindenképpen ajánljuk az itteni kikötők és strandok meglátogatását.

    Galériák

A Fertő tavi Vízipolgárőr Egyesületet az a megtiszteltetés érte, hogy a 2015. évi szezonnyitó rendezvényre kapott meghívást az országos viharjelző rendszer indítására.

A rendezvény a Felső-Dunai Vízipolgárőrséggel, valamint a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal közösen nagy létszámban vettünk részt és segítettük a rendezvény lebonyolítását.
A rendezvényen tájékoztatást kaptunk az országos viharjelző rendszer működéséről, fejlesztési terveiről, valamint a Fertő tavi vízirendészeti bázis felújításáról valamint működésének terveiről.

A Fertő tavi Vízipolgárőr Egyesületet az a megtiszteltetés érte, hogy a 2015. évi szezonny

Zvezdovics Zoltán alenökünk az év polgárőre

2014. októberi állami ünnepségek keretén belül került átadásra az Év Polgárőre díj és emlé

Megrendeztük az évzáró horgászversenyt

Sikeresen lebonyolítottuk az első alkalommal már önállóan megszervezett versenyt Kapuváron

Uszadék mentesítés a Dunán

Egyesületünk tagjai uszadékmentesítésben vettek részt a Mosoni Dunán található Rendőrségi

13. Vízirendőr Járőrnap Győr

A már hagyományos országos járőrnap Győri rendezvényének fényképei.

Közös szolgálatban a Fertő tavon

Közös szolgálatban a Soproni Rendőrkapitányság és az Osztrák Vízirendészet munkatársaival.
12345678910111213

Rólunk

Ismerje meg egyesületünket, segítse munkánkat és legyen a támogatónk. Várjuk minden vízi ember jelentkezését aki egyetért céljainkal és terveinkkel.

Elérhetőségeink

9400 Sopron
Patak u. 10.
Segélyhívó: (+36 21) 221-01-08
Telefon: (+36 20) 322-12-86
E-mail: info@fertovp.hu